Arkadaşlar çevresi çepe çevre duvarla çevrili ve içi toprak dolu bir yapıyla karşı karşıyasanız aşağıdaki görüntüye benzer bir görüntü alırsınız.Aşağıdaki yapı içerisinde mineral gibi gözüken değişim duvarlardan yansıyan artı bölgedeki değişimden başka birşey değildir.
Şunu azla unutmayınız;bir alanda oluşmuş olan manyetik alanın tek kutuplu olması mümkün değildir.Bu bağlamda manyetik değişimin olduğu bir ortamda iki kutuplu bir durum söz konusudur.
İçi toprak dolu çepe çevre duvarla çevrili alan
Aşağıdaki görüntü mezar görünümlü yapısal bir oluşumdur.İçi boşdur vede çekirdekden gelen değişim eksi bölgede manyetik bir değişim oluşturmuşdur.Üst sağ köşeden dışarı sıçrayan yansıma artı bölgedeki değişimin yapı dışına yansımış halidir.
Mezar görünümlü bir yapı
Ferro manyetik bir malzemeden bir görüntü.Aşağıda ekrana düşmüş olan görüntüde ferro-manyetik malzeme artı bölgede ekrana düşmüş.Yukarıda ifade etmişdik,herhangi bir yerde bir manyetik alan mevcut ise mutlaka iki kutupludur(N-S)
Aşağıda ferro metalin sağ altında mavi olarak gördüğünüz alan ferro metal malzemenin eksi bölgedeki kutbudur.Ferro meralin bulunduğu alan turuncu renkle gözüken alandır.Diğer gözüken alan burada bulunan metalin diğer kutbuna aitdir.
Ferro metal bir malzeme